Назад

И Ар Пи България

 • За контакти

  Централен офис- София
  Пощенски код:1309
  Адрес:бул. Ген. Столетов 11, вх. Б, ет. 1
  Телефон:02 951 5939
  Ел. поща:info@erp.bg
  Уебсайт: http://erp.bg  


  Година на основаване

  1991

  Лице за контакти

  Димитър Димитров - търговски директор
  Ел. поща: sales@erp.bg
  Телефон: 02 951 5939

 • Дейност

  ERP.BG е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса, с над 20-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. ERP.BG е създател на една от първите български ERP (Enterprise Resource Planning) системи EnterpriseOne, която автоматизира всички аспекти от дейността на едно предприятие – производство, доставки, складово управление, маркетинг, продажби, управление на човешките ресурси, финанси и счетоводство. Днес тя се предлага единствено като услуга - по модела SaaS (Software as a Service).

  ERP.BG има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, козметична и хранително – вкусова промишленост, текстил, транспортна дейност, строителство, строителни материали, финансово-счетоводно консултиране и др.

  ERP.BG е първият български разработчик на бизнес софтуер, който инвестира в изграждането на партньорска мрежа от дилъри и внедрители, както и в екосистема от партньори за разработка на приложения за собствени ERP и CRM системи.

  Добавената стойност за клиентите ни е голяма – тя идва както от разработката на допълнителни функционалности за ERP системата EnterpriseOne®, така и от наличието на добре развита внедрителска мрежа.

  Партньорите ни имат доказан опит и експертиза в областта на консултантските бизнес и ИТ услуги, финансово-счетоводното консултиране и изграждането и поддръжката на ИТ инфраструктура. Те ще Ви помогнат да изберете точното решение, отговарящо най-добре на Вашите специфични нужди, и ще извървят заедно с Вас пътя до постигане на желаните резултати.

  Услуги

  Внедряване, анализ и реинженеринг на бизнес процеси, обучение, поддръжка

  Продукти

  EnterpriseOne ERP - съвременно облачно ERP решение, което покрива всички изисквания и нужди, свързани с интегрираното и всеобхватно планиране, управление, контрол и анализ във всички производствени и бизнес процеси в една компания.

  Системата представлява едно цялостно бизнес решение, което не се нуждае от скъпи и сложни интеграции с други платформи. EnterpriseOne е решение от типа „всичко-в-едно“, което включва цялата необходима функционалност в единен интерфейс:

  - ERP
  - CRM
  - BI
  - POS
  - Обединени комуникации
  - Мобилност
  - Поддръжка на електронни магазини
  - CMS (Система за управление на съдържанието)
  - Специализирани вертикални приложения

  EntepriseOne ERP система от ново поколение, която се свързва с много повече устройства около нас, осигурявайки им обща среда за комуникация. Тази среда е защитена, работеща в реално време през Интернет, в единна база данни. Отвореността на системата към външни системи и приложения преодолява проблемите, свързани с разпокъсаността и интеграцията на данните от различните типове устройства.

  EntepriseOne ERP е изцяло онлайн базирана и достъпна под формата на услуга (SaaS) през Вашия десктоп, лаптоп или мобилно устройство. Облачно базираната ERP система е много по-сигурно, гъвкаво и ценово достъпно решение, осигуряващо 24 часов достъп до фирмените ресурси от всяка точка, свързана с Интернет.

  Основни клиенти

  Инкозметикс АД, Инкофудс ООД, Евромаркет, АД, Киров АД, Доверие Обединен Холдинг, Марс Армор, Аспазия и др.

  Всички наши клиенти можете да видите тук:
  http://erp.bg/about-us/clients
 • Сертификати, награди

  Компанията не е добавила текст към този сертификат.
  Продължи
  Сертификат Дата на издаване Валиден до Регистрационен номер Издател Дейност
  EN ISO 9001:2008 12.08.2015 44100127208
 • Партньорства с чуждестранни фирми

  MICROSOFT CORP., USA- Silver Independent Software Vendor (ISV)

 • Членство

  BAIT, BASSCOM
Всички права запазени.

Принт енд Пъблишинг ООД е собственик на идеята и осъществяването на сайта.

Не се разрешава копиране, възпроизвеждане, разпространение и съхраняване по електронен или друг начин на съдържание, текстове, снимки, лога, марки, идеи и оформление без предварителното писмено съгласие на Принт енд Пъблишинг ООД, както и използването на сайта за забранени от закона цели.

Данните в каталога са на базата на подадена от участниците информация. Принт енд Пъблишинг ООД не носи отговорност за тяхната достоверност и пълнота, нито за щети, възникнали поради грешна или непредоставена информация.
Продължи